SMC

Security Monitoring Centre B.V. is al vele jaren onze partner wat betreft alarmcentrale dienstverlening.. In Nederland waakt SMC al jarenlang op flexibele en innovatieve wijze over een gestaag groeiende klantenkring. De kwaliteit van deze activiteiten komt onder andere tot uitdrukking in het ISO 9001:2000-certificaat, dat SMC als eerste particuliere alarmcentrale in Nederland sinds 1992 in bezit heeft.

Security Monitoring Centre B.V Alarmcentrale’s in Tiel en Eindhoven zijn uitgerust met de meest moderne apparatuur. Deze geavanceerde systemen zijn dubbel uitgevoerd, het tweede apparaat fungeert als back-up. Voor uw veiligheid. De systemen voldoen aan de stringente eisen van het Ministerie van Justitie, het Nationaal Centrum voor Preventie, VEBON (beveiligingsbranche) en de politie.

De technische infrastructuur van de SMC alarmcentrale kan ook alarmen uit technische installaties verwerken. Een technisch beheerder kan on-line de melding beoordelen en eventueel de installatie op test zetten.