Camera beveiliging

In steeds meer winkels en bedrijfspanden wordt gebruik gemaakt van cameratoezicht. Bewakingscamera’s hebben een preventieve werking. Ook geven de camera’s personeel en klanten een groter veiligheidsgevoel. Met een goed camerasysteem bent u in staat uw eigendommen te beschermen tegen diefstal en vandalisme.

Als er daadwerkelijk iets voorvalt, beschikt u tevens over bruikbare bewijslast. Om een goede beeldkwaliteit te verkrijgen is de juiste camerakeuze en de opstelling van de bewakingscamera apparatuur essentieel. Door de grote keuze aan apparatuur is een professioneel advies van groot belang.

Caheco Techniek kan uw systeem opbouwen uit onder meer: domecamera’s, buitencamera’s, binnencamera’s, verborgen bewakingscamera’s, infraroodcamera’s en¬†digitale harddiskrecorders. Bij twijfels over de integriteit van uw medewerkers, leden of klanten kunnen wij op zeer discrete wijze buiten de reguliere werktijden een verborgen camerasysteem plaatsen waardoor u weet wat er binnen uw bedrijf, vereniging of winkel speelt. Tevens bestaat er de¬†mogelijkheid om deze beelden op ’n andere lokatie te bekijken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per email of per telefoon