Beveiliging

Dagelijks vinden in Nederland meer dan 325 woninginbraken plaats. Daaruit blijkt dat inbrekers volop kansen krijgen om hun ‘vak’ uit te oefenen. Wanneer u naar uw woning zou kijken door de ogen van een inbreker, dan zou u wellicht ontdekken dat deze voor inbrekers aantrekkelijker is dan u dacht. Want een inbreker beoordeelt een geopend bovenlicht en een losliggende ladder in de achtertuin anders dan u. Hij taxeert zijn kansen en slaat toe als hij de gelegenheid krijgt.

Wie een inbreker wil ontmoedigen, moet zijn gedrag begrijpen. Waar houdt een inbreker van? Eenvoudige klussen, weinig voorbereiding en buitenkansjes. Waar heeft hij een hekel aan? Tijdrovende klussen, lawaai en de angst voor ontdekking.Een effectieve beveiliging van uw woning of bedrijf is een optimale mix tussen bouwkundige, organisatorische en elektronische maatregelen.

Wij adviseren over de beste aanpak, leveren de benodigde beveiligingsproducten en zorgen ervoor dat onze maatregelen in de praktijk optimaal werken. Dat zorgt voor een goede nachtrust.

U kunt bij ons onder meer terecht voor levering en montage van apparatuur voor:

Inbraak- en branddetectie.
Toegangscontrole.
Videobewaking.
Meeneembeperkende maatregelen, zoals kluizen en mistgeneratoren.
Vluchtwegsignalering (verlichte pictogrammen).
Beveiligingsverlichting.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen per email of per telefoon

Share Button